Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η σημασία του Αθλητισμόυ για τον άνθρωπο!

Η σημασια του αθλητισμου για τον αθρωπο τοσο σε σωματικο οσο και ψυχολογικο μερος ειναι σημαντικη τοσο ωστε να αφιερωνουν ανθρωποι ολη την ζωη τους στον αθλητισμο!


    Η σημασια του αθλητισμου για τον αθρωπο τοσο σε σωματικο οσο και ψυχολογικο μερος ειναι σημαντικη τοσο ωστε να αφιερωνουν ανθρωποι ολη την ζωη τους στον αθλητισμο! Μιλωντας με φιλους οι οποιοι ασχολουνται και ειναι μερος του "αθλητικου σωματος" μου εξηγουν τα οφελη τα οποια μπορει να αποκομισει κανεις με την ενασχοληση του με τον αθλητισμο!

   Τα οφελη δεν περιοριζονται μονο στο σωμα αλλα εισχωρουν μεχρι πολυ βαθια στην ψυχη και στην διαμορφωση της προσωπικοτητας του καθε ατομου!Μια απο τις "δυσκολες" καταστασεις ειναι να μαθει ο ανθρωπος να συμμετεχει σε ομαδες! Μεσα απο τις ομαδες αυτες θα μπορει να πετυχει στοχους να καταπολεμησει ελαττωματα του εαυτο του τα οποια θα εμφανισθουν κατα την διαρκεια της πορειας του ατομου μεσα στην ομαδα!

  Ενα ακομη σημαντικο οφελος ειναι στην σωματικη υγεια του αθλητη το οποοι συμαβαλει στηνσωματικη αναπλαση του σωματος ετσι ωστε να εχει τις σωματικες ικανοτητες να πετυχιανει τους εκαστοτε στοχους οι οιποιοι εχουν τεθει για την αναφιξη του νικητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου