Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η δυναμη και η μαγεια της λεξης-εννοιας Μουσικη για τον Ανθρωπο!

   Ακούγοντας κανείς την λέξη μουσική έρχονται αμέσως στο μυαλό του αγαπημένα τραγούδια τα οποία έχει τραγουδήσει έχει ψιθυρίσει είτε μονός του είτε με παρέα!Η μουσική από μόνη της σαν έννοια και ετυμολογία ίσως δεν μπορεί να σταθεί...
           Ακούγοντας κάποιος την λέξη μουσική έρχονται αμέσως στο μυαλό του αγαπημένα τραγούδια τα οποία έχει τραγουδήσει έχει ψιθυρίσει είτε μόνος του είτε με παρέα!Η μουσική από μόνη της σαν έννοια και ετυμολογία ίσως δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της αν δεν υπάρχει συναίσθημα τα οφέλη αλλά και την ψυχολογία του κάθε ένα μας!

        Στις μέρες μας οι συνθέτες προσπαθούν να ασπαστούν τον παλμό της κοινωνίας και να στοχεύσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές ομάδες και κυρίως σε αυτούς που έχουν κάποιου είδους ερωτικής απογοήτευσης και τα όποια έχουν ως σκοπό να εμψυχώσουν αλλά και να πουλήσουν όσο περισσότερο!

   Η πιο βαθιά έννοια της μουσικής βρίσκεται στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκετε κάποιος αλλά και τι ατομικά συμφέροντα εξυπηρετεί εννοώντας αν ακούει κάποιος μουσική για να περάσει απλά και μόνο για να περάσει την ώρα του ή αν ακούει για να ικανοποίηση την ανάγκη να ηρεμήσει με μια μουσική όχι του εμπορίου αλλά ποιοτική!

  Ποιοτική μουσική στις ξερες μας η όποια να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες βρίσκει κάποιος κάνοντας ένα δυναμικό come back σε παλιές δεκαετίες και αναζητώντας Ξένη ειτε ελληνική μουσική. Η εποχή μας προσφέρει την δυνατότητα να αναζητήσουμε μουσική χωρίς κόστος και κυρίως όλη την ώρα διαθέσιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου